Miercuri, 24 Aprilie 2013 07:29

Suntem onorați sa fim partenerul de călătorie al Zilei Distinșilor Vizitatori la exercițiul militar multinațional Saber Guardian, care avut loc  în luna aprilie 2013 în județul Brașov.

 

Îi felicităm pe partenerii noștri pentru reușita evenimentului și le mulțumim pentru încrederea acordată și pentru colaborarea excelentă.

Joi, 18 Aprilie 2013 16:39

Suntem onorati ca am fost alesi agentia de turism care se ingrijeste ca invitatii Galei Premiilor UNITER de anul acesta sa aiba o experienta cat mai placuta la Iasi!

Un eveniment de prestanta, pe care orasul nostru il merită și pentru care am dedicat cei mai buni membri ai diviziei Travis Corporate & Events

Lista nominalizărilor pentru Premiile UNITER de anul acesta este una impresionantă și poate fi consultată în întregime accesând acest link pe site-ul UNITER. 

Pentru început însă, vă propune să luăm cunoștiință cu premierele pe care ni le aduce Gala Premiilor UNITER, ediția a XXI-a, un eveniment special, care a mai avut loc doar o singura data in afara Bucurestiului, la Sibiu, in anul Capitalei Culturale Europene:

Joi, 25 Aprilie 2013 00:44

Travis Tourism, cu sedii în Iași și București, este singura agenție de turism din regiunea Moldovei nominalizată la Gala Premiilor de Excelență a Hotel Tourism & Leisure Investment Conference, care va avea loc la București, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, în data de 21 mai 2013.

GALA PREMIILOR DE EXCELENȚĂ este un eveniment de tradiție care va premia cele mai eficiente și inovative proiecte care au marcat evoluția industriei ospitalității și turismului din România în decursul ultimului an.
Travis Tourism a fost nominalizată anul acesta la două categorii: Cea Mai Bună Agenție de Turism Business and M.I.C.E. și ,prin George-Alin PĂTRU, la categoria Cel mai tânăr lider în turism sau ospitalitate.

Miercuri, 24 Aprilie 2013 06:56

Travis Tourism, agenția de turism leader al segmentului de afaceri în zona Moldovei, susține Femei de afaceri cu stil,un eveniment de tradiție al JCI Iasi, dedicat afacerilor de succes conduse de doamne și domnisoare.

 

Pe 27 aprilie 2013, începând cu ora 9.00, la Grand Hotel Traian din Iași, va avea loc cea de-a 3-a a ediție de întâlniri consacrate femeilor de carieră, antreprenoriatului și dezvoltării personale.

 

Femei de succes din Romania vor fi prezente aici să vorbească despre leadership, viziune, carieră și performanță.

Situație zboruri în timp real

Search engine TURISM ROMANIA ! Adauga la Agregator.roGenerareTrafic.ro - Trafic marit 100% si GRATUIT

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries